Aikataulut

Viikottaiset tapahtumat (TreKI ry)

Kevään 2020 vuorot:

HUOM! Koronaviruksen vuoksi TreKIn viikottaiset jamit ovat toistaiseksi tauolla! Tilanteesta tarkemmin tässä julkaisussa.

  • Torstaisin 2.1.-28.5. (paitsi 9.4., 30.4. ja 21.5.) klo 19:30-21:00 Ratinan sali 4 (Ratinan rantatie 1).
  • Sunnuntaisin 5.1.-24.5. klo 17-20 Johanneksen koululla (Postikatu 2, käynti sisäpihalta.)
  • Kurssien ja muiden tapahtumien tiedot koottu omalle sivulleen.

Ajantasaisin tieto: treki.fi/at. Tämän osoitteen takaa löytyy yksityiskohtainen aikataululistaus, jonne päivitetään ensimmäisenä mahdolliset poikkeukset ja muutokset viikkovuoroissa. Kaikki listaan merkityt vuorot pidetään, ellei toisin ilmoiteta. Jokaisella vuorolla on TreKI:n puolesta läsnä vähintään fasilitoija, jonka vastuulla käytännön järjestelyt ovat.

Viikkovuoron alussa on usein 1-1,5 tuntia ohjattua harjoittelua, jonka jälkeen jatkuvat vapaat kontakti-improvisaatiojamit. Avoimissa jameissa sen sijaan keskitymme kontakti-improvisaatioon ilman ohjausta.

Kunkin viikkovuoron tai kurssin sisällön tarkempi kuvaus löytyy sitä koskevasta Facebook-tapahtumasta. Tapahtumasivut ovat julkisia ja luettavissa myös ilman FB-tunnuksia. Listaus jo olemassaolevista tapahtumasivuista löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/kitampere/events. Mikäli sinulla on käyttäjätili Facebookissa, kätevä tapa saada tieto uusista tapahtumista on joko tykätä sivusta tai seurata (follow) sen ilmoituksia.

Joka kuukausi pidämme erityisesti aloittelijoille suunnatun illan, jolloin lähestymme kontakti-improvisaatiota vielä normaalia lempeämmin. Nämä ovat myös merkittynä Aikataulu-listauksessa.

Kontakti-improvisaatioon voi tutustua yksinkertaisesti tulemalla paikalle. Tervetuloa koska tahansa!

Viikottaiset tapahtumat (muut järjestäjät)

Tällä hetkellä muita viikkotoiminnan järjestäjiä ei ole Tampereella.

Viikonloppukurssit

Syksyn ja talven mittaan Tampereella järjestetään myös useita viikonloppukursseja / työpajoja, joiden facebook-tapahtuma ilmestyy aina aikanaan https://www.facebook.com/kitampere -sivulle. Koottuna löydät linkit myös Kurssit-sivulta.