Aikataulut

Viikottaiset tapahtumat (TreKI ry)

Syksyn 2019 vuorot:

Joinakin kertoina tilat ovat muussa käytössä – nämä poikkeukset näkyvät myös Facebook-ryhmän Aikataulu-sivulla (selattavissa myös ilman FB-tunnuksia).

Sisä-tapahtuman alussa on usein 1-1,5 tuntia ohjattua harjoittelua jonka jälkeen jatkuvat vapaat kontakti-improvisaatio jamit. Fokusjameissa sen sijaan keskitymme kontakti-improvisaatioon ilman ohjausta.

Tapahtumista luodaan aina myös facebook-tapahtuma, jonka löytää viimeistään samalla viikolla sivulta https://www.facebook.com/kitampere (selattavissa myös ilman FB-tunnuksia). Mikäli sinulla on käyttäjätili Facebookissa, kätevä tapa saada tieto uusista tapahtumista on tilata tapahtumalistaus itsellesi, klikkaamalla ”Tilaa” sivulta https://www.facebook.com/kitampere/events (tätä varten sivusta ei tarvitse tykätä, jos et halua).

Joka kuukausi pidämme erityisesti aloittelijoille suunnatun illan, jolloin lähestymme kontakti-improvisaatiota vielä normaalia lempeämmin. Nämä ovat myös merkittynä aikataulu-sivulla.

Kontakti-improvisaatioon voi tutustua yksinkertaisesti tulemalla paikalle. Tervetuloa koska tahansa!

Viikottaiset tapahtumat (muut järjestäjät)

Tällä hetkellä muita viikkotoiminnan järjestäjiä ei ole Tampereella.

Viikonloppukurssit

Syksyn ja talven mittaan Tampereella järjestetään myös useita viikonloppukursseja / työpajoja, joiden facebook-tapahtuma ilmestyy aina aikanaan https://www.facebook.com/kitampere -sivulle. Koottuna löydät linkit myös Kurssit-sivulta.