Aikataulut

Viikottaiset tapahtumat (TreKI ry)

Syksyn 2020 vuorot:

HUOM! Koronaviruksen vuoksi TreKIn viikottaisissa jameissa toistaiseksi erityisjärjestelyjä! Lähikontaktia sisältävien jamien sijasta luvassa on esimerkiksi autenttista liikettä, somatiikkaharjoituksia ja muuta yksinmöyrimistä. Vuorojen aikana ylläpidetään turvavälejä ja noudatetaan TreKI:n koronaohjeistusta. Tilanteesta tarkemmin tässä julkaisussa.

Kunkin viikkovuoron tai kurssin sisällön tarkempi kuvaus löytyy sitä koskevasta Facebook-tapahtumasta. Tapahtumasivut ovat julkisia ja luettavissa myös ilman FB-tunnuksia. Listaus jo olemassaolevista tapahtumasivuista löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/kitampere/events. Mikäli sinulla on käyttäjätili Facebookissa, kätevä tapa saada tieto uusista tapahtumista on joko tykätä sivusta tai seurata (follow) sen ilmoituksia.

Joka kuukausi pidämme erityisesti aloittelijoille suunnatun illan, jolloin lähestymme kontakti-improvisaatiota vielä normaalia lempeämmin. Nämä ovat myös merkittynä Aikataulu-listauksessa.

Kontakti-improvisaatioon voi tutustua yksinkertaisesti tulemalla paikalle. Tervetuloa koska tahansa!

Viikottaiset tapahtumat (muut järjestäjät)

Tällä hetkellä muita viikkotoiminnan järjestäjiä ei ole Tampereella.

Viikonloppukurssit

Syksyn ja talven mittaan Tampereella järjestetään myös useita viikonloppukursseja / työpajoja, joiden facebook-tapahtuma ilmestyy aina aikanaan https://www.facebook.com/kitampere -sivulle. Koottuna löydät linkit myös Kurssit-sivulta.